снимка mariankolev.comШефът на Хиполенд“ Мариан Колев, чиито обекти в Казичене станаха обект

...
снимка mariankolev.comШефът на Хиполенд“ Мариан Колев, чиито обекти в Казичене станаха обект
Коментари Харесай

Шефът на „Хиполенд“ опроверга Иво Мирчев от „Да, България“

снимка mariankolev.com

Шефът на Хиполенд “ Мариан Колев, чиито обекти в Казичене станаха обект на инспекции, разгласи тази заран по bTV, че шефът на Министерство на вътрешните работи Христо Терзийски не е знаел за тях.„ Сталийски не се е срещал с мен, а Пеевски и Доган нямам щастието да ги познавам “, акцентира шефът на „ Хиполенд “. Колев сподели също, че не познава Александър Сталийски.Така шефът на „ Хиполенд “ опроверга деятеля на „ Да, България “ Иво Мирчев, който във видео във Фейсбук разгласи, че Сталийски е идвал в офиса на Колев от името на Делян Пеевски, с цел да му купи бизнеса, напомня .

Иво Мирчев от „ Да, България “ пусна видео в обществената мрежа, в което разгласи, че бизнесменът Делян Пеевски е желал да купил бизнеса на Колев и по тази причина е изпратил Александър Сталийски. Според Мирчев Сталийски персонално е ходил в офиса на шефа на „ Хиполенд “. Пред bTV Колев отхвърли да се е срещал със Сталийски и съобщи, че не го познава. Колев добави, че преди време е загатнал пред едно радио, че обратно във времето е имал предложение да му бъде платен бизнесът, само че то е било отправено от съдружничка на Сталийски в една от неговите компании, без обаче да назове коя е тя. Проверка на Kmeta.bg в Търговския указател демонстрира, че Александър Сталийски няма съдружници. Колев сподели също, че е чул, че един от околните на Сталийски е отправил предизвестие, че в случай че Колев продължи да стачкува, ще му съсипят бизнеса. Шефът на „ Хиполенд “ обаче не сподели името на индивида, от който е чул такава опасност, нито пък по кое време се е случило това.

Категорично в никакъв случай не съм се обвързвал с никаква партия, съобщи пред Kmeta.bg Мариан Колев, началник на „ Хиполенд “ и изиска от редакцията ни мобилен телефон на Ивайло Мирчев, деятел на „ Да, България “ или на Христо Иванов, с цел да им го каже. На 4 септември Мирчев във видео от един от офисите на „ Хиполенд “, в който имаше инспекция, заяви, че Александър Сталийски е изискал да купи бизнеса на Колев за Пеевски. Днес Мирчев още веднъж съобщи, че приказва истината и че я знае от Колев.

Собственикът на " Хиполенд " съобщи пред " Kmeta.bg ", че не е казвал такова нещо. „ Давам си сметка, че с сходни изявления Мирчев действително ме прави част от „ Да, България “ и ме изкарва, както Недялков(Пик) твърди, че „ съм някаква маша на някого “, което въобще не е правилно. „ Искам да кажа, че в никакъв случай не съм давал такива изказвания, които ми се приписват “, добави Колев. Мариан Колев добави, че не е знаел за наличието на сниманото в неговия магазин видео, защото му е поискано позволение единствено за отразяване на протичащите се инспекции.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР